Yerel Yönetimler Derneği

Genel Başkanımızdan Mesaj

Batı medeniyeti, henüz taştan kaleler içinde feodalitenin bile ilk evrelerini yaşarken; Farabi, şehir ve medeniyet olgusu üzerinden felsefi tanımlamalar üretmekteydi. Osmanlı Devleti anlayışında, şehir ve insanı emanet gören bir anlayış hakim olduğu için o günün belediyesine “şehremaneti” (şehir emaneti), belediye başkanına da “şehremini” (şehir emini) denilmiştir.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü sayın Mustafa KAYHAN beyi makamında ziyarette bulunduk. Engin deneyim, çözüm odaklı görüşü, tevazu kişiliğiyle misafirperverlik ve ilgilerinden dolayı Derneğimiz adına şükranlarımızla.
İçişleri Bakanlığı, YİKOB Daire Başkanı, Sayın Muhsin ERYILMAZ  Beyi makamında ziyarette bulunduk.İlgi ve alakalarından dolayı Derneğimiz adına teşekkür ederiz.
Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Genel Başkanı Sayın Hüseyin ERER ve Genel Sekreter Sayın Halim ÇAKIR beyi Makamında ziyarette bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.
Al Sancak Partisi Genel Başkanı ve Yöneticileri Dernek Genel Merkezimizi ziyarette bulunarak bizleri onurlandırdılar. Değerli Genel Başkan Sayın Nuri ÇELEBİ ve Yöneticilerine teşekkür ederiz.
İçişleri Bakanımız Danışmanı Sayın Fevzi Sevgili beyi makamında ziyarette bulunduk. İlgi ve alakalarından dolayı değerli üstada çok teşekkür ederiz.@YYDEnstitusu @YYDHABER
Sayfa 1 / 36