Yerel Yönetimler Derneği

Genel Başkanımızdan Mesaj

Batı medeniyeti, henüz taştan kaleler içinde feodalitenin bile ilk evrelerini yaşarken; Farabi, şehir ve medeniyet olgusu üzerinden felsefi tanımlamalar üretmekteydi. Osmanlı Devleti anlayışında, şehir ve insanı emanet gören bir anlayış hakim olduğu için o günün belediyesine “şehremaneti” (şehir emaneti), belediye başkanına da “şehremini” (şehir emini) denilmiştir.

Ak Parti Çankaya Gençlik Kolları Yöneticileri Sayın Betül ÖNDEROĞLU, Sinem KALDIRIM, Zeynep ÖZCAN ve Buse Nur ÇAVUŞER Hanfendiler Genel Merkezimizi ziyarette bulunup, Yerel Yönetimlerde Gençliğin rolü üzerinden Başkanımızla İstişarelerde bulundular.
Diyarbakır proğramı kapsamında Ak parti İl Başkan yardımcısı Sayın Hasan Çakar,  İl Başkan yardımcısı sayın Fehmi Kardeşoğlu’nu, Genel Başkanımız ziyarette bulundu.
İlgi ve alakalarından dolayı değerli Başkanlarımıza teşekkür ederiz.
Diyarbakır Çınar İlçe temsilcimiz Sayın Mehmet Şahin Delil Genel Merkezimizi ziyarette bulunarak Başkanımızla İstişarelerde bulundu.
Diyarbakır" lı hemşehrimiz TV PROGRAMCISI/ GAZETECİ/SOSYOLOG Sn.TUBA NERGİZ DERNEĞİMİZİ ziyaret etti, ilgilerinden dolayı Genel merkezimiz adına teşekkür ederiz.
Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU Bey'in katıldığı Türkiye Belediye Başkanlar Birliği Olağan Genel kuruluna katılım sağladık. Sayın Genel Başkan Hüseyin ERER Bey'e, Genel Sekreter Sayın Halim ÇAKIR Bey'e ilgilerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dileriz.
Sayfa 1 / 35