info (@) yerelyonetimlerdernegi.org.tr | Tel: 0312 220 25 32 - 0850 520 55 22 | Faks: 0850 811 86 98

AKAR INTERNATIONAL HOTELS - ANKARA

akar

Öncelikle Akar International Hotels’e göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve işbirliğinize teşekkür ederiz. Değerli derneğinize ’10.08.2020-31.12.2020’ tarih aralığında uygulayacağımız özel fiyat teklifimiz aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Sizleri ve değerli misafirlerimizi otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, işbirliğimizin artarak devam etmesini dileriz.

10.08.2020-31.12.2020 FİYATLAR

ODA TİPLERİ

KONAKLAMA ŞEKLİ

TEK KİŞİ

ÇİFT KİŞİ

Standart Oda Normal Fiyat

Oda & Kahvaltı

200.-TL

280.TL

Standart Oda Yerel Yönetimler Derneği Özel Fiyat

Oda & Kahvaltı

170.-TL

250.-TL

Tüm odalarda siyah çay ve bitki çay çeşitleri, nescafe ve kettle seti

• Tüm odalarda kişi başı 1 (0,50 ) adet pet su
  • Tüm odalarda, lobby, restoran ve genel alanlarda internet hizmeti
  • Tüm odalarda elektronik kasa, merkezi ısıtma, soğutma, duman dedektörü ve sprinkler, mini bar
  • Oda fiyatlarımıza kahvaltı ve KDV
  • Otelimizin check-in saati 14:00, check-out saati 12:00’dür. Otelden geç ayrılışlar için resepsiyon ile irtibata geçiniz.
  • Rezervasyonlarınızın 16:00’dan sonra tutulabilmesi için geçerli bir kredi kartı ve son kullanma tarihi veya şirket yazısı ile Garantili rezervasyonlar gerçekleşmediği takdirde 1 gecelik oda ücreti no-show olarak faturalandırılır.

Fiyatların geçerli olabilmesi için her sayfasının kaşeli imzalı olarak tarafımıza iletilmesini rica ederiz.

Siz ve değerli misafirlerinizi otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyar, ilginiz için teşekkür ederiz.