SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER KOMİSYONU

Çağdaş dünya ile bütünleşmiş güçlü bir kurumsal oluşumuna katkıda bulunmak, Sivil topluma rehberlik ederek ortak akla ulaşmak, Değişen ve gelişen koşullara uyum sağlayarak, sürekli öğrenen ve paylaşan bir kuruluş haline gelmektir. Hedefimiz. Sivil toplumun etkin görevini, Yerel Yönetimler Derneği kimliği ile birlikte tek yol çizerek, kurumsal ilişkilerde de katkı sağlayan hedeflerle ilerleyen bir komisyon oluşturarak, katkıda bulunmaktır. Komisyonumuz aylık periyodik toplantılarda sivil toplum hareketlerini inceleyerek, kurumsal etkileşimleri inceleyerek aldığı istatistiklerle hareket etmektedir. Burada alınan sonuçlara göre aktif Yerel Yönetimlerle irtibata geçerek, yapılabilecek çalışmaları yönlendirmekte, talepte bulunan yerel yönetim idarelerine bu konuda destek vermektedir.

ozlem kaya Özlem Kaya, 1976 Diyarbakır doğumlu olup, CHP Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı yaptı. 20 yıla aşkın bir süredir Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin kadın köşe yazarlarından biridir.. Bölge gazetelerinden birinde uzun bir süre yöneticilik yaptı. Diyarbakır haber.org’da editörlük ve köşe yazarlığım hala devam etmektedir. Dicle Üniversitesi Bankacılık ve Dış Yatırım Bölümü mezunu, Kamu kurum ve kuruluşları ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla proje ve işbirliği yaptı.

KOMİSYON BAŞKANI : Özlem KAYA

KOMİSYON BAŞKAN YARDIMCISI: Turgay GÜRBÜZ