SOSYAL POLİTİKALAR KOMİSYONU

Yaşanılabilir toplumların en etkin unsuru olan İnsan Hakları bilincini temel esas almış olan Yerel Yönetimler derneği, Sosyal Politikalar İnsan Hakları ve Halkla İlişkiler Komisyonu ile birlikte Yerel Yönetimlerde bu alanlarda yapılacak hareketliliklere evrensel bir boyut katmaktadır. Komisyon aylık toplanarak, ülkede ve dünyada insan hakları ile ilgili durumları, ihlalleri, olabilecekleri inceleyip, ilgili Yerel Yönetim birimlerine sunmaktadır, Talep eden yerel yönetim idarelerine bu konuda destek vermektedir. İnsan Haklarının doğru işlediği toplumlarda sosyal politikalar ve halkla ilişkiler birimlerinin hareketlerinin daha doğru gelişeceği için bu evreden sonra halkla ilişkiler konusunda da yaptığı çalışmaları ardından sunmaktadır. Yerel Yönetimler Derneği halkla ilişkilerde sadece yerel yönetimler içinde değil, direk dernek – halk ilişkisinde de öncü rol oynamaktadır. Derneğin iletişim kanallarından ulaşılan bütün talepleriniz bu komisyon tarafından değerlendirilmektedir.

KOMİSYON BAŞKANI : Bilal İNCESU

KOMİSYON BAŞKAN YARDIMCISI : Sebahat KASAR