info (@) yerelyonetimlerdernegi.org.tr | Tel: 0312 220 25 32 - 0850 520 55 22 | Faks: 0850 811 86 98

Eğitim Ar-Ge komisyonu, gelişen dünyaya eş değer adımlar atmaktan öte, yerel yönetimler için ve dernek bazında daha önde adımlar atabilmek için oluşturulan bir komisyondur. Bu komisyonda, Yerel yönetimlerde verilecek eğitimler, yerel yönetimleri çağdaş medeniyetler seviyesi üstünde hizmetlere ulaşabilmesi için yapılacak projeler, mevcut kazanım ve materyalleri üzerine geliştirilebilecek çalışmalar için Ar-Ge çalışmaları yapılmaktadır. Yerel yönetimlerin dijitalleşmesi ve akıllı şehire geçiş projeleri gibi birçok sayısız projenin üretildiği bu komisyonda yerel yönetim idarelerinin taleplerine göre bölgenin incelenip o yönetime göre projeler geliştirilmektedir.

Ahmet ÖZALP, İlköğretim ve lise eğitimini Kütahya Tavşanlı’da tamamladı. Anadolu üniversitesi Tarım  Bölümünü bitirdi. Genel Kurmay Başkanlığı ve MSB'lığında kritik görevler yapmıştır. Bursa Büyükşehir Belediyesi UKEMO'da, MSB temsilcisi olarak 1,5 yıl görev yapmıştır. Savdes Sen Bursa İl Başkanlığı yapmıştır. Bursa Memur Sen İl Başkanlığı Engelli Komisyonu Başkan Vekili, Bursa Kütahyalılar Derneği Başkan Yardımcılığı ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyeliği bulunmaktadır.

KOMİSYON BAŞKANI : Ahmet ÖZALP