EĞİTİM ARGE KOMİSYONU

Eğitim Ar-Ge komisyonu, gelişen dünyaya eş değer adımlar atmaktan öte, yerel yönetimler için ve dernek bazında daha önde adımlar atabilmek için oluşturulan bir komisyondur. Bu komisyonda, Yerel yönetimlerde verilecek eğitimler, yerel yönetimleri çağdaş medeniyetler seviyesi üstünde hizmetlere ulaşabilmesi için yapılacak projeler, mevcut kazanım ve materyalleri üzerine geliştirilebilecek çalışmalar için Ar-Ge çalışmaları yapılmaktadır. Yerel yönetimlerin dijitalleşmesi ve akıllı şehire geçiş projeleri gibi birçok sayısız projenin üretildiği bu komisyonda yerel yönetim idarelerinin taleplerine göre bölgenin incelenip o yönetime göre projeler geliştirilmektedir.

Ahmet ÖZALP, İlköğretim ve lise eğitimini Kütahya Tavşanlı’da tamamladı. Anadolu üniversitesi Tarım ve Atatürk üniversitesi Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon Bölümlerinde okumaktadır. 1994-96 yıllarında 3.Ordu Komutanlığı’nda askerlik yaptı. Genel Kurmay ve diğer askeri birimlerde çeşitli görevler almıştır. Savunma ve Güvenlik Hizmetleri Sendika Bursa İl Başkanlığı, Ankara Genel Merkez delege görevi, Sağlık-Sen işyeri temsilciliği, Bursa Memur-Sen İl Engelli Komisyon Başkan Vekilliği ve Bursa Kütahyalılar Derneği üyeliği bulunmaktadır.

KOMİSYON BAŞKANI : Ahmet ÖZALP

KOMİSYON BAŞKAN YARDIMCISI: Turgay ASLAN