info (@) yerelyonetimlerdernegi.org.tr | Tel: 0312 220 25 32 - 0850 520 55 22 | Faks: 0850 811 86 98

Sizlere her alanda daha iyi hizmet sunmak, potansiyel kaynakların harekete geçirilmesi ve teknolojiye dayalı yaklaşımları geliştirmek, uygulamak amacıyla, yerel yönetimler ailesi olarak Kaliteli Hizmet Anlayışı ile Güncel Mevzuat, İçtihat, Mesleki geliştirme ve Güçlendirme Eğitimlerimiz alanında uzman bilirkişi ve danışmanlarımız ve çözüm ortaklarımız ile birlikte tüm belediye hizmetlerinde yanınızda olduğumuzu belirterek Yerel Yönetimler ailesi olarak siz değerli başkanlarımız ve ekibinizle birlikte çalışmaktan onur duyarız.

• HALKLA İLİŞKİLER DANIŞMANLIĞI

Halkla İlişkiler Yönetim Sistemi

Mevzuat

31.07.2009 tarihli ve 27305 sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik

Amaç

Bu Yönetmeliğin amacı; etkin, verimli, hesap verebilir, vatandaş beyanına güvenen ve şeffaf bir kamu yönetimi oluşturmak; kamu hizmetlerinin hızlı, kaliteli, basitleştirilmiş ve düşük maliyetli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak üzere, idarelerin uyması gereken usul ve esasları düzenlemektir.

Ürün

• Belge Koruma ve Sterilizasyon Hizmeti
    • Arşiv alanlarının elektronik olarak korunması Hizmeti

• MESLEKİ GELİŞİM SEMİNERLERİ

Kurum Faaliyetlerinin yürütülmesinde oluşabilecek ilgili kanun eksikliklerini ortadan kaldırmak için bireysel, kurumsal veya bölgesel olarak uzman eğitimcilerimizle birlikte sunmuş olduğumuz hizmettir. Bu hizmetler alanında profesyonel ve yetkin eğitmenler ile verilmektedir.

• Belediye Kanunları
    • İl özel idare Kanunları
    • Vergi Kanunları
    • İhale Kanunu

• KAMUOYU ARAŞTIRMALARI

Seçmenlerin sorunları ve yerel yönetim ve belediye başkanlarından temel beklentilerini ortaya çıkartan, çözüm odaklı yerel gündem araştırmalarıdır. Bu araştırmalar;

• Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Araştırmalar
    • Belediyeden Halkın Beklentileri Araştırması
    • Kurum Hizmet Ölçümüne yönelik Araştırma

• UZAKTAN EĞİTİM PROJESİ

Derneğimiz, 2020-2021 eğitim öğretim döneminde, belediye sınırları içerisindeki öğrencilerin uzaktan eğitim (CANLI DERS SİSTEMİ) yöntemi ile YKS ve LGS sınavlarına hazırlanmasını sağlayacak alt yapı çalışmasını tamamlamıştır.

“Sanal Akademi Canlı Ders Sistemi” ile belediyeniz sınırları içerisinde YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan öğrenciler evlerinden bilgisayar, akıllı cep telefonu veya tablet üzerinden canlı derslere katılabilecek olup, dershane ortamında olduğu gibi anlamadıkları yerleri ders öğretmenine sorabilecek ve aynı anda öğretmenden cevap alabilecektir.

“Sanal Akademi Canlı Ders Sistemi” ile belediyeniz özellikle pandemi sürecinde sınava hazırlanan öğrencilerin riskten uzak sınava hazırlanmasını sağlayabilecek, diğer taraftan maddi yetersizliği olan öğrencilere de sınav hazırlık desteği vermiş olacaktır. Derneğimizin çözüm ortaklığı yaptığı kuruluş, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ‘Sanal Akademi Canlı Ders Sistemi’ni Türkiye’de ilk defa Büyükşehir Belediyeleri bünyesinde 10.000 öğrenci üzerinden başarıyla uygulamış olup,  siz değerli yöneticilerimiz öncülüğünde bu deneyimi; Belediyeniz sınırları içerisindeki öğrencilerimizin istifadesine sunmayı amaçlamaktadır. Proje, İdarelerimizin tercihine göre doğrudan temin limitleri çerçevesinde yapılabilecek; ya da 5393 sayılı Kanun’un 75’inci maddesinin (c) bendi çerçevesinde İdarenizle Derneğimiz arasında düzenlenecek protokol çerçevesinde, daha geniş öğrenci kitlesine yönelik, ortak hizmet projesi olarak yürütülebilecektir. İki alternatif içinde hazırladığımız tip sözleşme ve protokole; sayfamızın altına eklediğimiz örneklerden ulaşarak inceleyebilirsiniz.

Eğitim faaliyetleri MEB müfredatına uygun olarak; İdarenizin politika ve faaliyetleri çerçevesinde yürütülecektir. Yapacağımız ve daha önce yaptığımız çalışmalar ile aldığımız sonuçlara ve referanslarımıza ilişkin bilgileri İdarenize arz etmekten memnuniyet duyacağız.

– Doğrudan temin yöntemi ile uygulanacak uzaktan eğitim projesine ilişkin tip sözleşme örneğini indirmek için tıklayınız

– Ortak hizmet projesi yöntemi ile uygulanacak uzaktan eğitim projesine ilişkin tip sözleşme örneğini indirmek için tıklayınız

İRTİBAT SORUMLUSU: Sema KASAR, 0545 979 24 22 Yerel Yönetimler Derneği, 01.09.2020 www.yerelyonetimlerdernegi.org.tr

• PROJE DANIŞMANLIĞI

Konusunda uzman danışmanlarımızla birlikte; Belediyeler, İl Özel İdareleri ve Birlikler için şehir yönetiminde üretim, hizmet ve istihdam kaynaklarını tespit etmek, sosyal, kültürel, teknik ve ekonomik kalkınma projelerini hazırlamak ve proje sonuçlarını kendileri ile paylaşmak üzere danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Detaylı Bilgi İçin

Mehmet KOLCU