Yerel Yönetimler Diyarbakır'dan Rapörtaj

Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır Başkanı Sayın Hamza Serçek, vatandaşlarla yerel yönetimler arasında köprü vazifesini göremekte olan Yerel Yönetimler Derneği olarak Diyarbakır'da dernek faaliyetleri ve misyonunu uygun olarak yapacakları çalışmalar konusunda CANTV Canlı yayın programı ve TRT Radyo Canlı programlarına katılarak vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Sayın Serçek, “İlimizde yaşayanların ilçe, mahalle ve köylerinin sorunlarını gönül rahatlığı ile dile getirebilecekleri bir yönetim anlayışı ile bu göreve gelmiş bulunuyorum. CANTV ve TRT  aracılığı ile halkımıza sesleniyorum. Bu şehirde bundan böyle evinizin, barkınızın, sokağınızın, mahallenizin, köyünüzün, mezranızın herhangi bir sorunu olduğunda bundan böyle geleceğiniz bir kapınız var artık. Bizler başlattığınız ancak sonuç alamadığınız işlerinizin yakın takipçisi olarak bu şehirde söz sahibi bir derneğiz. İlkemiz belediyeler ile sizler arasında köprü olmak ve bu görevi en iyi şekilde ifa etmektir” dedi.

Başkanımıza derneğimiz adına yapacakları çalışmalarda desteğimizi sunarak, başarılar dileriz.