Hizmetleri Yerinde İnceliyoruz.

Yerel Yönetimler Derneği Elazığ Başkanı Ersan Arslan Elazığ’da kamu ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi amacıyla çalışacaklarını belirterek” Biz dernek olarak yerel yönetimlerimizin yaptığı çalışmaları yerinde inceliyor, takip ediyor ve değerlendiriyoruz.” dedi

Yerel Yönetimler Derneği Elazığ Başkanı Ersan Arslan, “Biz Partiler üstü bir yapıyız amacımız Elazığ’a hizmet. Bizim siyasetle işimiz yok biz tamamen il özel idareleriyle muhtarlarla il genel meclis üyeleri ile ortak hizmet etmek şiarıyla ortak çalışmalar yaparak memleketimize hizmet etmedir. Amacımız, kamu ve yerel yönetimlerin güçlendirilmesi ve sorun çözme kabiliyetinin artırılması, sosyal sorunların tespiti ve çözümü için yerel yöneticiler ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde, bilimsel, etik değerler ışığında araştırma, anket, eğitim, danışmanlık ve yayın faaliyetlerinde bulunmak, ilgili kurumlara projeler geliştirmek ve desteklemektir.” diye konuştu.

Arslan, Belediyelerin yaşadıkları sıkıntılara karşılık hizmet üretmekte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.

Kaynak: http://www.elazighaberkent.com/mobil/haber/23700/yerel-yonetimler-dernek-baskani-arslan-hizmetleri-yerinde-inceliyoruz.html