Diyarbakır Güvenilir İsme Emanet

Başkanlığını Ahmet Mikdat Güneş’in yaptığı Yerel Yönetimler Derneği Diyarbakır için aradığı ismi buldu.

Diyarbakır’da vatandaşlarla belediyeler arasında köprü vazifesi yapacak olan Hamza Serçek, derneğin Diyarbakır il başkanı seçildi

Diyarbakır halkının sorunlarını yakından bildiğini söyleyen Serçek, dernek tarafından ile başkan olmasından duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi

“İlimizde yaşayanların ilçe, mahalle ve köylerinin sorunlarını gönül rahatlığı ile dile getirebilecekleri bir yönetim anlayışı ile bu göreve gelmiş bulunuyorum. Bekman tv aracılığı ile halkımıza sesleniyorum. Bu şehirde bundan böyle evinizin, barkınızın, sokağınızın, mahallenizin, köyünüzün, mezranızın herhangi bir sorunu olduğunda bundan böyle geleceğiniz bir kapınız var artık. Bizler başlattığınız ancak sonuç alamadığınız işlerinizin yakın takipçisi olarak bu şehirde söz sahibi bir derneğiz. İlkemiz belediyeler ile sizler arasında köprü olmak ve bu görevi en iyi şekilde ifa etmektir” dedi.

Kaynak : http://www.bekman.tv/diyarbakir-guvenilir-isme-emanet/16794/